Posts Tagged ‘porsche leasing’

Porsche Leasing vinde finanţări în lei cu rate fixe şi dobândă de 10,4% pe an

Friday, March 8th, 2013

Leasing in lei

Porsche Leasing, compania de leasing financiar a grupului austriac cu acelaşi nume, a început să vândă de luna aceasta şi finanţări în lei cu dobânzi fixe pe întreaga perioadă a contractului. Clienţii care optează pentru o astfel de finanţare vor plăti un avans minim de 15%, cu zece puncte procentuale mai mic decât pentru finanţările în euro. Dobânda fixă este de 10,5% pe an.

Companiile de leasing au început să promoveze mai agresiv finanţările în lei pe modelul băncilor, sub presiunea scăderii resurselor în valută şi a noilor reglementări. Unele companii de leasing au testat şi în trecut piaţa cu produse de finanţare în lei, dar clienţii sunt încă reticenţi vizavi de acest tip de credite în principal datorită dobânzilor semnificativ mai mari.

Sursa: zf.ro

Porsche ofera leasing in conditii speciale la achizitia masinilor din grup

Thursday, November 4th, 2010

Porsche Finance Group ofera costuri mai mici la leasing si sase luni de asigurare CASCO gratuita persoanelor care opteaza pentru un autoturism nou apartinand grupului.

Oferta este valabila pana pe 30 noiembrie si implica doua variante de cost, in functie de preferinta solicitantilor. Acestia pot alege intre o dobanda fixa de 8,49% sau variabila, de 7,99%, la euro.

Oferta este valabila pentru orice contract de leasing financiar incheiat pentru autoturismele marca Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley si Porsche si poate fi solicitata in toata reteaua de dealeri autorizati.

Sursa: conso.ro